HTML

Történet...:)

Ez a blog egy történetről fog szólni amit én találtam ki. Először is be fogom majd mutatni a szereplőket és a sztorit majd írni fogom a történetet egyre hosszabbra. Remélem, hogy majd tetszeni fog nektek! Jó olvasást!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az utolsó koncert

2008.07.15. 19:04 csigusz93

Az első koncert óta majdnem 2 hét telt el. Ez volt az utolsó koncert, a nagy zárókoncert Hamburgban. Maxim nem tudott másra gondolni már az első koncert óta csak Alexra. Minden koncerton Őt figyelte. Most az utolsó koncert előtt tudta, hogy soha többet nem fogják látni egymást és ettől kicsit szomorú lett, akármennyire is örült a nagy bulinak. Bejay is észrevette a fián, hogy valami nincs rendben vele. Mindjárt meg is kérdezte tőle, hogy mi bántja. Maxim mindent elmesélt az apukájának.

- Olyan mintha ismerném. Tudom, hogy szeretem... - mondta Maxim az apukájának - de azt is tudom, hogy soha nem fogom újra látni az utolsó koncert után. Bejay megpróbálta megvigasztalni Maximot de már volt is neki egy ötlete amit még nem árult el neki...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csigusztortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr70569777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása