HTML

Történet...:)

Ez a blog egy történetről fog szólni amit én találtam ki. Először is be fogom majd mutatni a szereplőket és a sztorit majd írni fogom a történetet egyre hosszabbra. Remélem, hogy majd tetszeni fog nektek! Jó olvasást!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az első koncert

2008.07.15. 18:55 csigusz93

Magyarországon elkezdődött a nyáriszünet. Alex már alig várta; végre mehetett Németországba a nagynénjéhez egész nyárra. De ami még ennél is jobb volt: Aggro-Hamburg turné volt két hétig egész Németországban, és Alexnak volt jegye az egész turnéra.

_________________________________________________________________________

- Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!!!!!! Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!!!!! Gyere már!!! A végén még lekéssük apa koncertjét!!! - kiabálta Maxim idegesen a barátjának.

- Jövök, jövök!!!!! Nyugi Maxim, odaérünk!! És amúgy is, nagy turné ez, ha egy koncertröl lemaradunk akkor ott van még a többi 10 - válaszolta Mike nevetve.

- Jó-jó igaz... De most már mennyünk!!!!!

_________________________________________________________________________

- És most mindenki egyszerreeeeee!!! - hallatszódott Bejay hangja a szimpadról. Nagyon jó volt a hangulat, sokan voltak. Közöttük volt Alex is aki az első sorban állt és már kívülről fújta a dalszövegeket. Maxim és Mike a szímpad szélén álltak. Maxim a tömeget figyelte amikor egyszer csak megpillantotta Alexot. Olyan volt mintha villám csapott volna belé, mint az a bizonyos "szerelem első látásra". Egyszer csak Alex pont odanézett és összetalálkozott a tekintetük. Pár másodpercre olyan volt mintha megszűnt volna minden; utána mind ketten félénken elkapták a tekintetüket...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csigusztortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr78569763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása