HTML

Történet...:)

Ez a blog egy történetről fog szólni amit én találtam ki. Először is be fogom majd mutatni a szereplőket és a sztorit majd írni fogom a történetet egyre hosszabbra. Remélem, hogy majd tetszeni fog nektek! Jó olvasást!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A történet szereplői (bemutatás)

2008.07.09. 10:45 csigusz93

Na akkor először is bemutatom nektek a történetem szereplőit! ( a nevek kitaláltak!)

Bejay: (valódi nevén Patrick Refrath) egy 31 éves német rapper aki Hamburgban él a fiával. Az Aggro-Hamburg rapcsoport egyik alapítója és tagja. Külső: 186centi magas, rövid barna haja van, barna szeme, 6 tetkója.

Maxim: (teljes neve: Maxim Patrick Refrath) Bejay fia. Maxim 15 éves és magántanuló ezért minden koncerten ott van amit az apukája ad. Külső: 176centi magas,rövid barna haja van, barna szeme és nagyon hasonlít az apjára.

Alex: (teljes neve: Alexandra Erika Bramberg) Alex 14 éves és Budapesten él a családjával. Az apukája német az anyukája pedig magyar úgyhogy ő is sokat van Németországban. Nagy Bejay rajongó. Külső: 171centi magas, hasszú szőke haja van, zöld szeme.

 

Továbi szereplők:

B-Boy: Bejay legjobb barátja, az Aggro-Hamburg alapítója és tagja.

Mike: B-Boy 15 éves fia. Maxim legjobb barátja

Erika Bramberg és David Bramberg: Alex szülei, Richard Bramberg: Alex öccse                                           

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csigusztortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr74560112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása